Lionsclub Venray

Genieten van andere werelden!

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Welkom bij Lions Club Venray

Bestuur 2016-2017

E-mailadres Afdrukken PDF

 

Stroopwafelverkoop groot succes!

E-mailadres Afdrukken PDF


Foto: Henk Lammen

Bijna de helft van oudere mensen voelt zich eenzaam. Lionsclub Venray biedt vooral ouderen die zelfstandig wonen, maar ook jongere mensen die in sociale of financiële armoede leven een jaarlijks kerstdiner aan. Lions verzorgde ook dit jaar weer een kerstavond met diner, muziek, kerstverhalen en zang. Om deze avond mogelijk te maken verkochten de clubleden de afgelopen twee zaterdagen stroopwafels op de Grote Markt in Venray. ‘Heerlijke stroopwafels, drie euro voor een pakje’. De ‘Lion’ met de hardste stem, Koos de Schipper, trekt met zijn stemvolume het winkelend publiek als het ware als een magneet naar de stand van Lions Venray op het plein. Twee leden bakken in het kraampje voor de kerstboom verse stroopwafels die gretig aftrek vinden. Uiteindelijk blijft de teller steken op ruim 1200 verkochte pakjes.

Lees hier het gehele artikel uit nieuwsblad Peel en Maas.

 

 

Luitenant-kolonel en Lion

E-mailadres Afdrukken PDF

Lion Harrie Linssen in het Lions Magazine. Lees hier het artikel.

 

Geef en Eet met je Hart!

E-mailadres Afdrukken PDF

'Geef en Eet met je Hart! Samen ben je niet alleen.'

Onder dit motto verbindt Lions Club Venray zich aan een goed doel: het verzorgen van een kerstdiner voor oudere en eenzame mensen.

Lees meer...
 

Peace Poster 2015 prijsuitreiking

E-mailadres Afdrukken PDF

In het Theehuis van het Odapark in Venray vond op 11 november de prijsuitreiking van de door Lions Club Venray georganiseerde Peace Poster wedstrijd plaats.

De winnaar was Wies Verstraelen van basisschool Petrus Banden in Venray. De tweede prijs ging naar Bente Zanders van basisschool EigenWijs en Nienke Vermeulen van basisschool De Klimboom ontving de derde prijs. De publieksprijs was voor Loïs Robben van basisschool De Toverbal. Lees hier het verslag door Nieuwsblad Peel en Maas uit Venray.

Burgemeester Hans Gilissen reikte de prijzen uit en schreef hierover op Facebook:

"Vanmiddag mocht ik in het Odapark, centrum voor hedendaagse kunstVenray de prijzen uitreiken aan de winnaars van de Vredestekening-wedstrijd. Wat een prachtige en toepasselijke kunstwerken. Zeker in het licht van de actualiteit zijn de tekeningen ontroerend en hartverwarmend. En er was ook nog eens muziek van drie supergoede saxofonisten."

 


Pagina 4 van 6

Login voor leden


Wie is er online

We hebben 9 gasten en 1 lid online

Nieuwsarchief

Peace Poster

IMG_2170.jpg